PLW Elteknik Service har lång erfarenhet av både små och stora serviceuppdrag. Vi har kvalificerad personal med rätt yrkesmässig bakgrund. Vi tillhandahåller allt från inkoppling av ny spishäll till stora lokalanpassningar och tillbyggnader inom alla områden. Vi kan allt från service av befintliga anläggningar till kompletta installationer från grunden.

PLW Elteknik Service erbjuder ett brett utbud av installationer.

I dag utför vi service till ett flertal företag, fastighetsägare, och många privatkunder. Vi vänder oss till dig som privatperson likväl som till bostadsbolag och företagare. Vi lägger stor vikt vid att alltid leverera bästa resultat, oavsett om det är ett stort eller litet jobb. I vår bransch är det A och O med materialkännedom, yrkeserfarenhet och installationsvana.

Vi lägger stort vikt vid materialval – en ytterst viktig komponent. Det är materialvalet och installationen som avgör hur bra din anläggning blir, vare sig det rör sig om villa, lägenhet eller industrier.
PLW Elteknik Service har som mål att alltid arbeta nära våra kunder. Vi vill föra en dialog och göra allt vi kan för att tillfredsställa våra kunders önskemål.

Vi arbetar med installation och service inom alla förekommande områden. Allt från utbyte av ett vägguttag till att komma med nya energibesparande förslag på t.ex trapphusbelysning till fastighetsägaren.

Vi eftersträvar snabba beslutsvägar och vår personal finns alltid tillgänglig för våra kunder. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och för vår personal.