ELRÄTT ska uppmärksamma omvärlden på vad elteknikföretagen kan

Installatörsföretagen - IN - och Sveriges Elgrossister - SEG - har gemensamt startat projektet ”ELRÄTT” med målet att profilera elteknikföretagen som den naturliga parten att vända sig till för el- och energieffektiva lösningar. Branschen har produkter och tjänster som tillgodoser många kundbehov och som vi nu ska bli bättre på att berätta om.

Vi vill nu genom samordning av kommunikation, kompetensutveckling och kunderbjudande mellan branschleden skapa stabil marknadstillväxt och ökad lönsamhet för organisationernas medlemsföretag.

Elteknikbranschen är en bransch i förändring. Nu är det dags att vi talar om vad vi kan och ser till att våra kunskaper värdesätts. Tillsammans ska vi skapa ett ELRÄTT Sverige.

Genom ELRÄTT kommer våra målgrupper, både kunder och påverkare, att få en bild av dagens elteknikföretag som bättre stämmer med verkligheten. Det vågar vi lova. Målgrupperna – fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industri, kommun och landsting, samt större villaägare kommer att förstå att det handlar om en elteknikbransch i förändring. Med alla de möjligheter det innebär. Vi kommer att annonsera i tidningar som vi vet läses av de människor vi vill nå. Och vi kommer att dyka upp flera gånger i de flesta. Med lite olika budskap under parollen ”Det har hänt något med din elektriker”. Alla annonser är för att väcka intresse att möta våra medlemsföretag, antingen via vår nya hemsida eller direkt. Det handlar om att skapa fler och bättre uppdrag på både kort och lång sikt.

Läs mer om ELRÄTT

(Material från IN's webbplats)