14 april 2013
Skrivet av 

PLW Larm- & Teleteknik

Vi utför installation och service inom områdena passersystem, brandlarm, inbrottslarm, porttelefon, samt lås Av oss kan du få en leverantör till hela din säkerhetsinstallation, vi ser till att din anläggning motsvarar de krav som ställs på säkerhet, brand och utrymning med fokus på funktion.

 

PLW Larm- & Teleteknik levererar trygghet och säkerhet till våra kunder i form av professionella tekniska lösningar och till ett lågt pris. Vi utför larm- och säkerhetsinstalltioner för privatpersoner, industrier, fastigheter och byggbranschen. Vi har en flerårig erfarenhet från säkerhetsbranschen. Vi installerar och underhåller inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm, trygghetslarm, passersystem, kameraövervakning och fastighetsnät för tele och data. I samverkan med våra kunder ger vi bra och prisvärda lösningar för framtiden. Vi eftersträvar snabba beslutsvägar och vår personal finns alltid tillgänglig för våra kunder. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.PLW

logo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss