15 april 2013
Skrivet av 

PLW Elteknik i Norrköping

PLW utför alla typer av elinstallationer inom såväl industri och kontor som villa och egna hem. Vi arbetar med nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad. Vi strävar efter att ge våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna. Inom Elteknik finns fyra enheter; Linköping, Norrköping, Motala och Söderköping.

 PLW utför alla typer av elinstallationer inom såväl industri och kontor som villa och egna hem. Vi arbetar med nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad. Vi strävar efter att ge våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna. Genom att alltid föra en dialog med kunden tror vi att ett bra samarbete kan skapas, bibehållas och utvecklas till ytterligare projekt.

Vårt primära mål är att skapa nöjda kunder och bygga långsiktiga relationer. Vi brinner för entreprenader i samverkan. och ser detta som en mycket viktigt ingrediens för mångfald.

Våra installationer utförs av yrkesmän med erfarenhet och kunskap som är säkerhetsmässig, aktuell och verifierad. Vi lämnar aldrig ett arbete oavslutat.

Inom PLW kan vi åta oss allt ifrån stora komplexa entreprenader till det lilla servicejobbet. Både med en personlig prägel. Vi kan med våra enkla och snabba beslutsvägar vara en smidig aktör.

PLW arbetar med installationer, service och underhåll inom kraft, belysning, styr- och reglerteknik, både fiber- och kopparnät för tele/data och fastighetsautomation.

I samverkan med våra kunder ger vi bra och prisvärda lösningar för framtiden. Vi eftersträvar snabba beslutsvägar och vår personal finns alltid tillgänglig för våra kunder.

Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

PLW Elteknik bedriver verksamhet på fyra orter; Linköping, Norrköping, Söderköping och Motala.

 PLW

logo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss