17 april 2013
Skrivet av 

PLW Antenn- & Mediateknik

PLW Antenn- & Mediateknik har lång erfarenhet av både ljud- och bild- samt datainstallationer. Vi har kvalificerad och personal med rätt yrkesmässig bakgrund. Vi tillhandahåller allt från antennen till ljud och bild i hela huset. Vi kan allt från service av befintliga anläggningar till kompletta installationer från grunden.

 PLW Antenn- & Mediateknik erbjuder ett brett utbud av installationer. Vi är aktoriserade CANT-tekniker. I dag utför vi service till ett flertal företag, fastighetsägare, operatörer och många privatkunder. Vi vänder oss till dig som privatperson likväl som till bostadsbolag och företagare. Vi lägger stor vikt vid att alltid leverera bästa resultat, oavsett om det är ett stort eller litet jobb. I vår bransch är det A och O med materialkännedom, yrkeserfarenhet och installationsvana.

Vi lägger stort vikt vid materialval – en ytterst viktig komponent. Det är materialval och installationen som avgör hur bra din anläggning blir, vare sig det rör sig om ljud, bild eller data. PLW Antenn- & Mediateknik har som mål att alltid arbeta nära våra kunder. Vi vill föra en dalog och göra allt vi kan för att tillfredsställa våra kunders önskemål.

Vi arbetar med installation och service inom: TV – kabel-tv-nät, digital-tv (prabol och marksänd), informations-tv, väntrums-tv, IP-tv, hotell-tv och visualiseringssystem Data – LAN- och fiber-nät Ljud – information, bakgrundsmusik och radio I samverkan med våra kunder ger vi bra och prisvärda lösningar för framtiden.

Vi eftersträvar snabba beslutsvägar och vår personal finns alltid tillgänglig för våra kunder. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.PLW

Mer i denna kategori: PLW Elteknik i Linköping »

logo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss