07 november 2016
Skrivet av 

PLW Antenn & Mediateknik söker nya medarbetare

Vi söker både etablerade i branschen men även Dig som har ett brinnande intresse för teknik 

”PLW Antenn & Mediateknik AB grundades 2008 för att inrikta sig på service och installation av kommunikations- och tekniklösningar inom Antenn, Data, Fiber, AV- installationer och styrsystem. Med en stadig växande marknad och en ökande orderingång på flera områden söker vi nu tjänster inom Data/ fiber samt AV –teknik”

Vi söker både etablerade i branschen men även Dig som har ett brinnande intresse för teknik och som vill utvecklas inom PLW Antenn & Mediatekniks anda. Vi ser gärna att du har sysslat med någon form av installationsarbeten inom svagström eller starkström.

Du kommer att ingå i en mindre grupp som sysslar med ett brett utbud av tekniska lösningar. Vår främsta uppgift är att hålla en hög servicegrad bland våra kunder men vi har även större och mindre entreprenadjobb.

Du måste vara serviceinriktad med stort kundfokus.  Du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du klarar att ha många bollar i luften samt kunna ta bra ekonomiska och snabba beslut.

Du har B-körkort.

Kunskap om Fiber och AV-teknik är starkt meriterande.

Känner du att detta passar din profil till fullo eller i delar är du välkommen att söka tjänsten. Skicka då ett CV och ett personligt brev som beskriver vem du är till undertecknad nedan.

 

Avdelningschef/ Delägare

Jonas Gustavsson

PLW Antenn & Mediateknik AB

PLW Larm & Teleteknik AB

Industrigatan 11
58277 Linköping
Tel 013/473 75 91
SMS 0709530541

Org.nr 556741-6861

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.plw.selogo

Vår strävan är långsiktiga kundrelationer. Och att alltid ha nöjda kunder. Vi tar ansvar och vi håller vad vi lovat. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och våra medarbetare.

 

Google+

Erhåll våra nyhetsbrev

Hej och välkommen
Tack för er medverkan

I samverkan utvecklar vi teknik för trygghet i vardagen

Vi håller vad vi lovar - Vi håller tider - Vi städar efter oss